• Maison Celine

  MAISON CELINE

  En vakker kolleksjon som beveger seg langs kystlinjen og forener svensk, svalt hav og sofistikert, fransk Riviera med fargerik, karibisk kultur. Den klassiske stripen med denimstruktur får selskap av den håndtegnede Breton Stripe, mens Bella Palm overrasker med et eksotisk innslag i både blått, grønt og turkis.

 • Flex 25

  JABO Flex. Større valgfrihet.

  Når det gjelder personlig valgfrihet er det ingen som slår oss. Jabo Flex er en kolleksjon som består av annekser og komplementhus i mange ulike utseender og modeller, fra 10-25kvm.
  Flex bygges i moduler. Du kan bytte ut valgfritt antall veggelementer i respektive grunnsett mot alle våre ulike Flexmoduler (se nedenfor) modulene monteres hvor du vil når du setter opp annekset .

 • Kährs Cornwall
 • sample-1

  BORNEO

  En spennende tapetkolleksjon med mønstre hentet fra planteriket, med flotte tilhørende ensfargede tapeter. Ulike skimmer, tekstur og overflateeffekter gir liv og dybde til tapetene i varierte farger. Tidsriktig og innholdsrik samt mange gode kombinasjonsmuligheter.

 • Essense

  ESSENCE

  En glamorøs og elegant kolleksjon med mange referanser til naturen. Avanserte trykkemetoder gir eksklusive og taktile overflater med mye karakter. Fargetonene er nøytrale og aktuelle, og designene varierte. Her finnes mange gode tapeter til hele rommet, fondvegger og til påfølgende rom.

 • Ingen nye produkter på dette tidspunktet.

Latest News

 • Huset blant sanddynene

  July 3, 2019

  Huset blant sanddynene

  Kährs Classic Nouveau artikkel

  Read More
 • Jabo Studio

  July 3, 2019

  Jabo Studio

  Hva vil du bygge i dag. Bygg din nye bod, anneks eller gjestehus med modulsystemet Flex.

  Read More
 • Interiør-konsulenter

  July 3, 2019

  Interiør-konsulenter

  Synes du det er vanskelig å sette sammen din drømme løsning? Da kan du dra nytte av våre interiørkonsulenter.

  Read More
 • Betalingsmåter

  Eloise.no bruker PayPal som sin betalingsmåte. PayPal gir kunde mulighet for å betale med mange typer kort, eller belaste egen PayPal konto. Der kunde ønsker det kan vi også tilby søknad om Cresco Card som kan gi kunde ekstra mulighet for finansiering.

 • Frakt og Levering

  Ved bestilling vil kunde kunne velge mellom flere løsninger for å motta sin bestilling. Vi benytter stort sett Bring til våre leveranser, men har også i visse tilfeller mulighet til å tilby kunde å hente varene selv. Enkelte varer vil bli levert direkte fra produsent, hvor da frakt er inkludert.

 • Om Eloise.no

  Eloise.no er en e-handelsaktør som vektlegger interiørprodukter for ditt hjem. I nær relasjon til våre kunder og leverandører jobber vi aktivt med å finne de beste og mest attraktive tilbud. 

  Eloise.no er en av nettbutikkene som eies av Xeris AS. 

Hvorfor velge Cresco Access?

Med Cresco Access har du mulighet til å skaffe deg en vare eller en tjeneste når du selv måtte ønske det. Kortet gir deg fleksibilitet til å styre innkjøpene dine i større grad uavhengig av variasjoner i inntekter og utgifter. Du kan slå til på gode tilbud når du måtte ønske, og betale ned hele eller deler av beløpet som det passer deg.

Med Cresco Access kan du skaffe deg finansiering av varekjøp før du kommer til butikken eller kjøpesenteret. Du slipper å bruke tid på å søke når du er der og kan være trygg på hvor mye du kan bruke i forkant.

Cresco Access gir deg flere muligheter til nedbetaling:

 • Du kan kjøpe en vare eller tjeneste med kortet og betale inn det beløpet som passer deg hver måned (se betingelser for kortet). 
 • Du kan be om betalingsutsettelse på et bestemt beløp og betaler kun et utsettelsesgebyr så lenge du betaler ned hele beløpet ved utgangen av avtaleperioden. Ønsker du å dele opp betalingen etter at avtaleperioden er over, gjelder ordinære betingelsene for dette kortet. For å få betalingsutsettelse må du henvende deg i en av butikkene vi har avtale med.